AQUESTA SETMANA TENIM....Setmana del 14 de gener EN ENDAVANT


Dijous 17 de gener a les 21.30h. Bo d'ajut: 4€

DANI SAÉZ: NO DONEU BEGUDA AL PIANISTA

‘No doneu beguda al pianista‘ és un recull de cançons de diversos autors i autores que, d’una manera o altra, L’han influenciat a l’hora de compondre.
Cançons de Micah P Hinson, Paul Simon, Toti Soler, Sidnead O’ Connor, Schubert, Billie Holiday, Leonard Cohen, Tom Waits, Sagarra, Bob Dylan, etc.
I també hi ha alguna cançó de collita pròpia!Divendres 18 de gener a les 21.30h. Bo d'ajut: 5€

TRIBUT A ELLIOTT SMITH (indie-rock)

Cinc musics del Maresme retràn un homenatge al gran cantautor nord-americà Elliott Smith fent un repàs d’algunes de les seves millors obres.Divendres 18 de gener a les 23.30h. Bo d'ajut: 3€ amb consumició

SHOOT THE PUMP! (SoulNights amb Mr. Love Daddy i Dj Blanquito)

Primer ball del 2019 a Shoot the Pump !!!
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Com cada mes, Koitton Club acull una nit plena de ritmes afroamericans especialment concebuts i planxats en vinil per ballar dur.

Per aquesta estrena d'any Blanquito Dj, membre del col·lectiu Tropikal Rockers, ens visita amb una selecció de boogaloo que no donarà treva als teus malucs.

Al costat de l'i des de fa 6 anys com a resident Mr. Love Daddy per completar una Boogaloo & Funky night llegendària.

Ens veiem a la pista de la teva cooperativa de mitjanit.
Dissabte 19 de gener a les 21h. Bo d'ajut: 5€

LIL RUSSIA & EL TORNADO + amics (Rap amb banda)

Lil Russia & ElTornado és la unió d'Irina Casado a les veus i el saxo, Marc Fonktana en el seu alterego de ElTornado en els e-drums i Pau García a les tecles per revisionar el repertori de la MC de Montcada i Reixac i afegir temes de collita conjunta en una barreja de rap elegant en les formes i combatiu en el fons.

Per dissabte comptaran amb un allau de bèsties de la paraula i la veu com: Adala, Sígrid, Homes Llúdriga, SantaSalut, Elane i molts més
Dissabte 19 de gener a les 23.30h. Bo d'ajut: 3€ amb consumició

REGGAE SOUND BATTLE ( Reggae, Rocksteady, Northern Soul...)

Reggaebrètols Vs The Upshitters
Arriba el Clash musical definitiu, la lluita amb vinils més èpica dels últims 50 anys!!
Sense rondes, sense parar la música, sense puntuació. Només un quedarà en peu!!
Dennis Alcabrone a.k.a. Lee Perro a.k.a. Ninjamón a.k.a. Albert The Upshiter VS Patu Kelly a.k.a. Piti Maclin a.k.a. Bounty Killo a.k.a. Rochisteady!!
Només 7". Només oldiesDijous 24 de gener a les 21.30h. Bo d'ajut: 3€

NÚRIA DURAN (indie-folk)

Després de tres anys als escenaris, Núria Duran comença el seu projecte en solitari. Converteix en indie les seves vivències més personals i acompanyada d’una guitarra, un ukulele i un teclat, aconsegueix establir un vincle de proximitat amb el públic. Al seu repertori sempre apareixen versions de les seves artistes preferides en un format acústic, com per exemple Carmen Boza, Rozalén, Florence and The Machine i Love of Lesbian. Divendres 25 de gener a les 21.30h. Bo d'ajut: 4€

PINAN 450F (Rap)

La formació prové de racons musicals i culturals diversos, units per l’ànima social. Textos –en dariya, castellà i català– que ens acosten a la filosofia urbana, de barri, amb referències a la literatura i cercant anar més enllà del rap. El hip-hop com a pedagogia, el rap com a relat humà i horitzontal, fugint de tòpics

Divendres 25 de gener a les 23.30h. Bo d'ajut: 2€

GHETTO CLVB: PERREO NIGHTS (Reggaeton, dancehall i perreo)

Després dels super-èxits de les darreres edició, torna al Koitton el Ghetto Club amb les seves PERREO NITS! Nits per perrejar a ritme de dancehall, reggaeton, dembow, plena, hip-hop, grime o trap, al cor del barri de Sants.
JAHZZMVN: Després de més de deu anys com a selector i dj de Nashari Sound, Jahzzmvn va començar el 2015 a punxar en solitari, especialitzant-se en música urbana de club (Dancehall, Reggaeton, Plena, Trap, hip-hop, R & B ...). És un dj especialment actiu en la creació de mixtapes (www.mixcloud.com/jahzzmvn), entre les quals destaquen la sèrie "Girl Powah Mixtapes" (temes creats exclusivament per dones) i la sèrie "Perreo Mixtapes" (reggaeton i música urbana de ball caribenya).

Aquest cop com a convidada Joha des de Granada!Dissabte 26 de gener a les 21.30h. Bo d'ajut: 5€

EL INGREDIENTE (Ritme picant, ritmes tropicals llatins)

El Ingrediente sedueix als seus oients amb veus, ritmes i estils de música llatina en un saborós mosaic de matisos tropicals típics d'Amèrica.
Fundada el 2018 per tres músics peruans:
Mauro Novoa a la guitarra,   tres cubans Maurici Chávez i Jasmany Almanza al baix; que també adorna, un acord vocal molt particular.


Dissabte 26 de gener a les 23.30h. Bo d'ajut: 2€

EL SONIDO DE VELDÁ (salsa brava, cumbia i bugalú)

Tanquem el mes amb la sessió més bailonga i tropical, amb els residents Dj Malti i Negra Puloy

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada