AQUESTA SETMANA TENIM....Setmana del 23 de juliol EN ENDAVANT


Dimarts 24 de juliol a les 20h. A LA GUINGUETA (sobre Can vies)

TROPIKAL ROCKERS 

El col.lectiu Tropikal Rockers (aka Dj Konguito i Dj Blanquito) ens oferiran un viatge musical per la música afro: soul, funk, cumbia, salsa i bugalú en estricte vinil.

Aprofitarem per presentar-vos els nous mojitos de La Guingueta

Dijous 26 de juliol a les 21.30h. Bo d'ajut: 5€

JAZZ Y MIEL (jazz fusionat amb música electrònica)

Jazz y Miel versionen clàssics del jazz en clau de funk, soul, R&B, dance i electrònica  
Divendres 27 de juliol a les 21.30h. Guixeta inversa

MITAGO (folk-rock)

MITAGO és una banda de Folk-Pop / Rock de Barcelona. La formació basa la seva composició musical en una mixtura rock-celta que s'acompanya de líriques que versen sobre mons de folklore, llegenda i vivències del camí.

MITAGO fa referència a la novel·la de fantasia de Robert Holdstock, Bosc Mitago, publicada al Regne Unit a principi de la dècada dels vuitanta.


MITAGO és un lloc recòndit, perdut entre la realitat i el somni, tanca un misteriós encanteri que envolta tant al lloc com a tot aquell que s'atreveixi a entrar. El bosc transforma, el bosc transmuta la matèria i allibera l'essència de l'esperit. Aquell que entra al bosc Mitago, si aconsegueix sortir, ja no tornarà a ser mai el mateix que va entrar.Divendres 27 de juliol a les 23.30h. Bo d'ajut: 3€

GRIFO PARTY: QUAN METALLICA VA TELONEJAR A RAFAELLA CARRÀ
(Punxada anti-repre per Acció llibertària de Sants)


Dissabte 28 de juliol a les 21.30h. Bo d'ajut: 7€

CHOCOLATE REMIX (reggaeton feminista i lèsbic)

Chocolate Remix s'acomiada d'Europa amb un darrer concert al Koitton Club, i per aquesta ocasió comptarà amb la companyia de la seva companya i teclista AGUS

Chocolate Remix és un projecte de reggaetón fusió encapçalat per Romina Bernardo (a.k.a. Chocolate), cantant, compositora i productora oriünda de Tucumán, Argentina.


Des dels primers singles i vídeos difosos a través de les xarxes en 2013, la cantant genera controvèrsia amb les seves lletres fent una crítica al masclisme associat a l'estil músical i dotant-lo de nous significats. La proposta juga amb els estereotips i rols propis del gènere, i aprofitant el fort contingut sexual característic d'aquest, s'apropia d'ell per recrear en clau queer i abordar temes tabú sobre plaer femení, la sexualitat i denunciar a més diverses temàtiques que freqüentment afecten el col·lectiu femení i LGBTIQ com la discriminació, la censura i la violència a través de la seva música i vídeos.


Dissabte 28 de juliol a les 23.30h. Entrada lliure

DJ LUIS LeNUIT (indie-pop i british-pop)

Acomiadem la temporada amb un dels nostres djs residents: Dj Luis LeNuit i la seva selecció de temacles de l'indie-pop dels 90s
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada