AQUESTA SETMANA TENIM....Setmana del 18 de juny EN ENDAVANT
Dijous 21 de juny a les 21.30h. Bo d'ajut: 3€

NAMELESS (pop-folk) 

Nameless, és un grup dels barris de La Prosperitat i Sant Andreu. Està format per tres noies i toquen versions i cançons pròpies en un format acústic amb dues guitarres i un ukuelele; a nivell vocal canten a tres veus. Gràcies al Taller de Músics i un dels seus projectes socials, van poder gravar un EP que podeu escoltar aquí.


Divendres 22 de juny a les 21.30h. Bo d'ajut: 5€

RENATO AL APARATO+ SANCIÓN (cançó d'autor punk i punk protesta)


RENATO AL APARATO (cantautor, punk)
“Me llamo René y mi nombre artístico (o mierdístico) es Renato al aparato. Soy de Barcelona de siempre, de Horta city.

Seguramente soy el peor cantautor que hayas visto u oído, espectáculos bratos y humor de vergüenza. Renato al aparato es el peor cantautor de del momento, lo que aún no ha encontrado su momento, y esperemos que siga así.”

SANCIÓN (Punk-Rock protesta)
Sanción es un grup de Rock reivindicatiu, amb influències progressives i una pinzellada Punk. Tenen temes propis i versions en castellà. Va ser creat l’any 2015, i aquell mateix any entren a formar part de l’Espai de Creació Musical de Can Batlló (ECM). També formen part durant un temps de Musics Can Vies.
Van debutar al maig de 2016 a la I Megamarató de l’ECM i des d’aleshores han actuat a Can Batlló, Can Vies, La Astilla, Bloques Fantasma, Rock And Trini, New Undreground, festes de la Bordeta i festa Major Alternativa de Sants.

Aquest concert forma part del cicle #FEMARCÀDIA. Concerts solidaris amb el projecte d'escola autogestionada Arcàdia de Can Batlló.

Dissabte 22 de juny a les 23.30h. Bo d'ajut: 3€ amb consumició

BOOTY RIOTS (Twerk feminista)

Booty Riots és un projecte cultural que investiga la relació entre música, dansa i sexualitat creant festes en un ambient de diversió i respecte, lliure de masclisme i de misogínia. A ritme de dembow, afrobeat, reggaeton, soca i més.

Aquest dissabte acomiadem la temporada fins passat l'estiu, així que és una oportunitat única!!

Dissabte 23 de juny a partir de les 21h. al carrer

SANT JOAN REGGAE AL CARRER

Aquest proper dissabte al carrer Rossend Arús celebrem la Revetlla de Sant Joan.
Juntament amb la Comissió de Festes del carrer ja fa prop de 5 anys que ho fem seguint la mateixa fòrmula:
A les 21h. Sopar de Carmanyola (és a dir cadascú es porta el sopar i nosaltres posem les taules i les cadires)
I a partir de les 23 o 23.30h. farem festeta amb el col.lectiu de djs del Montseny Jamaican Stompers que punxaran en vinil temes d'ska, de reggae, de rocksteady, boogaloo, funk... fins les 3h de la matinada.

Hi haurà servei de barra fins al final de la nit i inaugurarem la temporada de mojitos per fer passar la calor!

Així que si us sembla bé el plan, ja sabeu, esteu convidadíssimes!
Dijous 28 de juny a les 21.30h. Bo d'ajut: 5€

CARACARA (música brasilera)

Tres costats d'un mateix triangle, tres instruments, cello, guitarra i bateria, que presenten un repertori original i propi inspirat amb la música de Brasil però connectat amb la cultura mediterrània i sobretot amb la vida quotidiana. A cavall entre un so modern i clàssic, entre el pop i la tradició, el jazz i la música popular, la música instrumental i la música vocal, sorgeix una sonoritat original, de fusió i amb molta personalitat. 

Jon Cottle (cello i veu), David A. Garcia (guitarra, veu i composicions) i Xevi Matamala (bateria i veu) són músics amb una dilatada experiència que posen ànima en aquest projecte que acosta dos mars, l'Atlàntic i el Mediterrani i que va néixer el febrer del 2016 de la mà de David Garcia.

Divendres 29 de juny a les 21.30h. Bo d'ajut: 5€

MARIANI + MATÉOLIKA (cançó d'autor)


Mariani (cantautor)
“Mariani és un projecte musical propi, fet pel món sencer. Les lletres, els temes, les melodies i els sorolls, són molt diversos i diverses, et pots embolcallar en el seu pop de núvol de sucre, o emb els seus riffs de guitarra de guacamole mole...la xerinola, el sentiment i la passió estan assegurades, fes-te'n fan, i adopta un Mariani a la teva vida!”


Mateólika (cantautor, punk)
Vivències inversemblants, ocurrències amb abillament, converses sense sentit i acció al natural als carrers, els lavabos o clavegueres de ciutat. Mateólika parla, crida, balla i fins i tot canta, i ho fa per rumba, per Punk o pel que faci falta. El món com a escenari i els seus fets en lletres i comentaris. Ironia, humor, crítica i sarcasme! Un espectacle a foc que no deixarà ningú indiferent! 

Aquest concert forma part del cicle #FEMARCÀDIA. Concerts solidaris amb el projecte d'escola autogestionada Arcàdia de Can Batlló.

Divendres 29 de juny a les 23.30h. Bo d'ajut: 2€

EL SONIDO DE VELDÁ (salsa brava, cumbia i bugalú)

El Sonido de Veldá TE LO TRAE MÁS SABROSO amb Negra Puloy & Dj Malti.
Des de Colòmbia arriba la Chiva Afrotropical Vol.2 amb tots els sons afrollatins: Salsa, Cumbia, Latin & Guaguancó!
Amb una convidat molt especial i que ens fa il.lusió de veldá tenir-lo de nou entre nosaltres, Pedro Velasco Rivera aka DJ Peruchin.
Sants ballant al so dels ritmes més calents i tropicals!
Puro ritmo y sabor!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada